Green Tour E-step

De E-scooter is ontworpen voor het comfortabel reizen in de stad of de dorpen. Door het elegante design zal je op iedere weg de blikvanger zijn ongeacht welke kleur combi u kiest.

De E-Scooter is voorzien van een krachtige 1500W Borstelloze elektro motor en een 20Ah Lithium-ion accu, waarmee je een bereik hebt van ongeveer 45-50 km.

Dit is natuurlijk afhankelijk van enkele factoren zoals de windsterkte, uw eigen gewicht en de ondergrond. Verder zit er op deze elektrische scooter een alarm waardoor je zorgeloos uw step kunt parkeren van de terrassen en winkels.

Het alarm is voorzien van een krachtige luidspreker welke u gegarandeerd overal hoort en de dieven afschrikt, maar dit alarm is ook voorzien van een duw-blokkering.

Dit houdt in dat wanneer het alarm af gaat, het achterwiel blokkeert en verder duwen of trekken wel erg moeilijk wordt.

Voor uw navigatie of telefoon is er een USB aansluiting geplaatst onder het zadel, zodat u uw telefoon of navigatie kunt laden tijdens het rijden.

Veiligheid staat voorop bij het ontwerp van de E scooter, daarom is deze voorzien van een LED koplamp met projector oog, dit zorgt voor een breed verlicht veld, waardoor je zorgeloos in de donker kunt rijden.

De standaard is voorzien van een killswitch, dit houdt in dat wanneer de standaard uitgeklapt is, er geen gas gegeven kan worden.

De remmen zijn voorzien van een hydraulisch systeem, welke garanderen voor goed rem gedrag, de topsnelheid van de E step is 25km/uur.

E- scooter Green Tour

E-scooter instructie

Je gaat op de e-scooter zitten en je start de e-scooter door de sleutel in het contactslot te steken en de sleutel rechtsom te draaien. Je ziet de accumeter en kilometerstand op het dashboard en de e-scooter is klaar voor gebruik. LET OP, je hoort dus niets, maar de e-scooter gaat rijden bij het draaien aan het rechter handvat (gashandel). Schrijf voor vertrek de kilometerstand op of maak een foto van de kilometerstand.

De actieradius is afhankelijk van de belasting, rijstijl, ondergrond en de weersomstandigheden. Met 1 acculading kun je ± 50 kilometer rijden. Vertrouw niet op de accumeter, maar let op je gereden kilometers, capaciteit kan afwijken van de werkelijke hoeveelheid stroom die nog in de accu zit. Maximale belasting van de e-scooter mag niet hoger zijn dan 150 kg.

Zolang de standaard uitgeklapt staat, kun je niet wegrijden. Draai langzaam aan het rechter handvat (gashandel), totdat je voelt dat de e-scooter gaat rijden. Eenmaal goed in beweging (voldoende snelheid), zet dan pas je voeten op de e-scooter. De bestuurder is verplicht om zich aan de in Nederland geldende verkeersregels te houden. Het is bij wet verboden om onnodig te claxonneren, doe dit dus alleen in een uiterste noodsituatie.

Bij een tussenstop of langdurig verlaten van de e-scooter dien je de e-scooter op stuurslot te zetten en het alarm te activeren ( slot sluiten op afstandsbediening ).Het is verboden om je met de e-scooter buiten de officiële begaanbare paden te begeven.

Gebruik de e-scooter als een goede huisvader en waarvoor deze ontworpen is.

Bij pech kun je met bellen met Green Tour: 06-41472347.